TERMENII ȘI CONDIȚIILE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

Atenție: Vă rugăm să citiți aceste condiții cu atenție înainte de a utiliza acest website. Utilizarea acestui website consituie consimțământul dvs benevol cu privire la termenii și condițiile de mai jos:
Conținutul tuturor paginilor site-ului https://www.motelbucium.ro sunt proprietatea firmei S.C. Motel Bucium S.R.L.

Art.1. Condiții de utilizare

Informațiile și materialele folosite în acest site sunt rezervate de S.C. Motel Bucium S.R.L.Folosirea oricărui text, imagine, material, fișier sau obiect de construcție din acest site în alte scopuri decât cele necomerciale și cele specificate în site, fără acordul scris al S.C. Motel Bucium S.R.L., este interzisă, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de
autor.
Datele și informațiile sunt prezentate în website-ul www.motelbucium.ro numai în scopuri informative. S.C. Motel Bucium S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau schimba atât conținutul, cât și structura website-ului în orice moment și fără o notificare prealabilă. Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părților implicate și pot fi schimbate sau
modificate oricând, la cererea acestora.


Art.2. Utilizarea site-ului

S.C. Motel Bucium S.R.L. vă autorizează să explorați acest site numai dacă utilizarea este în scop personal, cu condiția să mențineți toate simbolurile și textele cu privire la copyright și drepturile de proprietate pe care le conțin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteți modifica în niciun mod materialele din acest site sau să le reproduceți, să le expuneți în
public, să le redistribuiți cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau rețele de calculatoare, în orice scop, este interzisă.
Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. Motel Bucium S.R.L. și utilizarea neautorizată a acestora poate viola legea dreptului de autor. În condițiile nerespectării acestor condiții, nu mai sunteți autorizați să utilizați acest site și trebuie să distrugeți toate materialele tipărite sau salvate în calculator.


Art.3. Prelucrarea informației

Informațiile bancare asociate cardului dumneavoastră nu fac obiectul prelucrării de către Motel Bucium a datelor cu caracter personal. Datele bancare vor fi preluate și prelucrate în mod direct, securizat și exclusiv .Informația, cu excepția celei bancare, va fi prelucrată de către www.motelbucium.ro, în conformitate cu Regulamentului UE 679/2016, putând
fi folosită în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor companiei, cum ar fi: S.C. MOTEL BUCIUM S.R.L. colectează date în următoarele cazuri:


1. Dacă sunteți un client sau un potențial client al Hotelului:

Avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.
1.1. Pentru a vă oferi serviciile noastre
Vă solicităm date pentru a vă oferi serviciile noastre:
– a vă putea rezerva camere, a obține confirmarea rezervării și alte servicii în hotelul nostru;
– a vă putea rezerva mese în cadrul restaurantulului și a terasei;
– este posibil să trebuiască să răspundem și să rezolvăm cererile pe care ni le-ați transmis;
Pentru acest lucru vă cerem consimțământul / acordul și vă solicităm numarul de telefon și adresa de e-mail, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.
– a vă putea caza în hotelul nostru; prelucrarea datelor cu caracter personal se face, în acest caz, în baza unei obligații legale;
– a vă rezerva un salon sau sala de conferinte în cazul organizării unui eveniment, având ca temei de prelucrare interesul legitim al hotelului, precum și executarea unui contract.
1.2. Pentru a comunica cu dumneavoastră
Este important pentru noi să putem comunica cu dumneavoastră în scopuri variate, cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastră asupra serviciilor noastre, acela de a soluționa diverse sesizări ale dumneavoastră sau acela de a vă putea oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic.
1.3. Respectarea obligațiilor legale
În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.
1.4. Trimiterea de informări (newsletter)
Vă solicităm date pentru a vă trimite informări comerciale / newslettere, în format electronic. Pentru acest lucru vă cerem consimțământul / acordul și vă solicităm adresa de poștă electronică, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim. Vă puteți retrage oricând consimțământul, exprimând astfel opțiunea dumneavoastră de a nu mai primi newsletter-ul nostru în viitor, făcând click pe „dezabonare” atunci când primiți e-mailul respectiv.
Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele si prenumele, numarul de telefon, adresa/domiciliul, adresa de poștă electronică (opțional) precum și alte date personale pe care ni le puteți furniza direct.
1.5. Analiză, îmbunătățire și cercetare
Utilizăm datele personale pentru a efectua sondaje de piață și analize în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre. Este posibil să implicăm o terță parte să faca acest lucru în numele nostru. Putem partaja sau dezvalui rezultatele unor astfel de cercetari, inclusiv unor terțe părți, în forma anonimă agreată. Utilizăm datele dumneavostră în scopuri analitice, pentru a ne îmbunătăți serviciile, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și calitatea serviciilor noastre online. Pentru acest lucru vă cerem consimțământul/acordul și vă solicităm adresa de poștă electronică, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.
1.6. Securitatea, detectarea și prevenirea fraudei
Utilizăm informații, care pot include date cu caracter personal, pentru a preveni frauda și alte activități ilegale sau care încalcă drepturile persoanelor fizice. De asemenea, folosim aceste informații pentru a investiga și detecta frauda. Putem utiliza datele personale pentru evaluarea riscurilor și pentru scopuri de securitate, inclusiv autentificarea utilizatorilor. În acest scop, datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terțe părți, cum ar fi autoritățile de aplicare a legii, conform reglementărilor aplicabile, aflate în vigoare.
1.7. Motive juridice
În acest scop trebuie să utilizăm informațiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamațiile, pentru investigațiile și respectarea reglementărilor sau pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a confirma solicitările din partea organelor de drept în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege.
2. Dacă sunteți un partener de afaceri / furnizor
2.1. Pentru a ține legătura cu dumneavoastră
Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a păstra contactul direct și a menține relația contractuală cu dumneavoastră. Colectăm aceste date având ca temei încheierea de contracte comerciale.
2.2. Comunicarea cu dumneavoastră
Utilizăm datele dumneavoastră de contact pentru a comunica cu dumneavoastră cu privire la orice probleme relevante legate de relația noastră contractuală.
2.3. Obligație legală
În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.
3. Dacă sunteți utilizator al site-ului noastru www.motelbucium.ro. Folosim datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când vizitați site – ul nostru de internet în scopul de a monitoriza traficul și de a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm în această activitate de procesare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura buna funcționare a site-ului noastru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării unui site Internet și adresa IP de la care a fost accesat site-ul respectiv.
Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pot fi: o obligație legală (în cazul în care S.C. Motel Bucim S.R.L. este obligat legal să divulge anumite date cu caracter personal autorităților publice), executarea unui contract încheiat de S.C. Motel Bucium S.R.L. în contextul unei anumite tranzacții sau interesul legitim al S.C. Motel Bucium S.R.L. de a efectua o tranzacție în cel mai eficient mod.

Serviciul de rezervare online este asigurat prin intermediul website-ului propriu; atunci când accesați acest serviciu, termenii și condițiile care se aplică sunt cele menționate pe acel website. Vă sfătuim să îi consultați.


Art. 4. Legăturile spre alte site-uri
Legăturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a vă ajuta. Dacă utilizați aceste legături veți părăsi site-ul https://www.motelbucium.ro. S.C. Motel Bucium S.R.L. nu a analizat aceste site-uri, nu controlează și nu este responsabil pentru aceste site-uri sau conținutul lor. Astfel, S.C. Motel Bucium S.R.L.  nu girează sau nu le reprezintă, inclusiv informațiile, software-ul și alte produse sau materiale găsite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obținute prin utilizarea lor. Dacă decideți să le utilizați, o faceți pe propria răspundere. Informațiile bancare asociate cardului dumneavoastră nu fac obiectul prelucrării de către Motel Bucium a datelor cu caracter personal. Datele bancare vor fi preluate și prelucrate în mod direct, securizat și exclusiv.


Art.5. Mărci

Motel Bucium este marcă înregistrată a S.C. MOTEL BUCIUM S.R.L. Produsele comercializate de S.C. Motel Bucium S.R.L. respectă standardele de calitate și îndeplinesc condițiile legale. Atât produsele hoteliere, cât și cele aflate în legatură cu acestea, pot avea prețuri variate, iar modificarea acestora nu presupune nicio obligație a Motel Bucium față de client.


Art. 6. Plăți
Factura emisă de către motel trebuie achitată cash sau cu una dintre cărțile de credit acceptate de către Furnizor (Visa, American Express, MasterCard). În cazul în care Beneficiarul nu a respectat obligațiile de plată, în condițiile și la termenele stabilite mai jos, Furnizorul este îndreptățit să rezilieze contractul și să ceară despăgubiri, această reziliere având efect imediat, fără intervenția unei instanțe, fără întârziere și fără îndeplinirea altor formalități, pe baza unei simple notificări transmise Beneficiarului de către Furnizor.
Facturarea se face în LEI (RON) la cursul de schimb al BNR din ziua sosirii (check in).


Art.7. Promoțiile
Toate promoțiile sunt supuse disponibilității și inventarului. S.C. Motel Bucium S.R.L. își rezervă drepturile să schimbe, modifice sau să anuleze promoțiile în orice moment și fără anunț în prealabil.


Art.8. Disclaimer
MATERIALELE ȘI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE “AȘA CUM SUNT”, FĂRĂ NICIO GARANȚIE DE ORICE FEL, INCLUZÂND GARANȚIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEÎNCĂLCARE A PROPRIETĂȚII INTELECTUALE.

S.C. Motel Bucium S.R.L.nu garantează acuratețea și integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. S.C. Motel Bucium S.R.L. ar putea face schimbări în materialele și serviciile din acest site sau în produsele și prețurile descrise, oricând, fără anunț în prealabil. Materialele și serviciile din acest site ar putea să nu mai fie actuale, iar S.C. Motel Bucium S.R.L. nu se obligă să actualizeze materialele și serviciile conținute de acest site, decât în urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.


Art.9. Limitarea responsabilităților
S.C Motel Bucium S.R.L, furnizorii săi sau alte părți care sunt menționate pe acest site, nu sunt responsabile în nicio circumstanță pentru orice fel de pierderi (incluzând, fără limitări, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau întreruperea activității) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizării acestui site, a oricăror site-uri legate la acest site sau din materialele, informațiile sau serviciile conținute pe oricare din aceste site-uri, indiferent dacă sunt bazate pe garanție, contract sau orice altă teorie legală și indiferent dacă a fost sau nu atenționat de posibilitatea apariției de astfel de pierderi. Dacă utilizarea materialelor, informațiilor sau serviciilor de pe acest site are ca rezultat apariția necesității de service, reparații sau corecții ale echipamentelor sau a datelor, vă asumați costurile presupuse de acestea. Legea aplicabilă în aceste cazuri ar putea să nu permită excluderea sau limitarea pagubelor apărute ca și consecință sau din întâmplare, astfel încât limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplică în cazul dumneavoastră. S.C. Motel Bucium S.R.L. nu este responsabilă pentru prejudiciile suferite de Utilizator sau de către o altă persoană ca rezultat al confidențialității cu privire la utilizarea acestui site. Orice informație pe care Utilizatorul o dezvăluie pe site poate să nu fie în siguranță pe durata transmiterii ei prin Internet. Terțe părți au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul când folosește acest site web.
Datele bancare vor fi preluate și prelucrate în mod direct, securizat și exclusiv

Art.10. Legile aplicabile
Acest site este administrat de S.C. Motel Bucium  S.R.L. din birourile sale din Iași, România. S.C. Motel Bucium S.R.L. nu specifică faptul că materialele sau serviciile de pe acest site sunt în concordanță sau disponibile pentru utilizarea în afara României și că accesul din teritorii unde conținutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteți utiliza/exporta materialele și serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violează orice lege sau reglementare aplicabilă, incluzând fără limită legile și reglementările statului român. Dacă accesați site-ul din afara României, o faceți pe propria dumneavoastră răspundere. Aceste condiții vor fi respectate în concordanță cu legile statului roman.


Art.11 Generalități
S.C. Motel Bucium S.R.L. poate schimba aceste condiții oricând prin modificarea acestui anunț. Ar trebui să vizitați această pagină periodic, pentru a revedea aceste condiții. Anumite dispoziții ale acestor condiții ar putea fi anulate de anumite anunțuri sau condiții legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.